Merimaskun koirakerhon tarkoituksena on edistää koiraharrastusta ja kouluttaa koirista yhteiskuntakelpoisia.

Tarkoitustaan koirakerho pyrkii toteuttamaan monipuolisella koulutuksella jäsenten taitojen ja voimavarojen puitteissa, järjestämällä koiratapahtumia, mm. epävirallisia koiranäyttelyitä, koulutusta ja ohjausta sekä antamalla ohjausta vasta-alkaville harrastaville koiranomistajille. Yhdistys ohjaa koiranomistajia, etenkin nuoria ja vasta-alkajia järjestäytyneeseen yhdistystoimintaan.

Koirakerhon jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen koiraharrastaja ikään katsomatta, joka haluaa osallistua koirakerhon toimintaan. Alle 15-vuotias hyväksytään jäseneksi vain holhoojan suostumuksella.

Koirakerhon jäsenet suorittavat vuosittain koirakerhon varsinaisen syyskokouksen vahvistaman jäsenmaksun koirakerhon tilille FI35 5710 5220 0838 27. Jäsenmaksu on 30€ vuonna 2018. Voit myös kannattaa kerhomme toimintaa 10€ kannatusjäsenmaksulla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää