Koulutukset ja kurssit 2023

SYKSYN 2023 TAPAHTUMAT OVAT MAKSUTTOMIA JÄSENMAKSUN MAKSANEILLE

Sääntömääräinen syyskokous sunnuntaina 1.10. klo 10:00 Ravintola Naapurissa

Kaikki kerhotoiminnasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita. Kahvia ja pientä suolaista tarjolla.

 

 

Pävittelemme tapahtumia myös Facebookkiin ja kerholla on oma whatsapp-ryhmä :)

 

M U U T A

Omatoimitreeneihin suunnitellaan agilityä, Vanton halliin
Näyttelytreenejä suunnitellaan myös..

Pikkujoulut Loppiaisena lauantaina 6.1.2023
Piknik-risteily
..lisätietoja tulossa..

 

 

Lajikuvaukset

Näyttelytreenit
”Treenaillaan erilaisia näyttelyihin liittyviä taitoja.”

 

Rally-toko
” Rally-toko on laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Rally-tokon tavoitteena on ohjaajan ja koiran välinen hyvä yhteistyö sekä hyvän koirankäsittelytaidon opettaminen ohjaajalle.”

 

Koiratanssi
” Koiratanssia voivat harrastaa kaikenikäiset koiranohjaajat niin rotukoiran kuin sekarotuisen koirankin kanssa. Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta. Siinä yhdistyvät koirankoulutustaidot ja taiteellinen ilmaisu.”

 

Agility
” Agility on vauhdikas koirien esteratakilpailu. Agilityssä ihminen ohjaa koiran virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti tuomarin suunnitteleman radan läpi.”

 

Hoopers
"Hoopers on Amerikasta lähtöisin oleva agilityn kaltainen ratalaji, jossa esteet ovat pääasiassa läpi juostavia tai kierrettäviä. Hoopers soveltuukin siksi monille sellaisille koirakoille, jotka eivät syystä tai toisesta voi tai halua harrastaa agility"

 

NoseWork
"Nosework on kaikille koirille ja ohjaajille sopiva laji, jota voi harrastaa itsekseen tai koulutusryhmässä. Laji tarjoaa koiralle mukavaa aktivointia ja kehittää koiran itsevarmuutta. Hajupiiloja voi tehdä omassa kodissa, ulkoilureitin varrella tai muussa ympäristössä"

Toko - tottelevaisuuskoulutus
"Toko on laji, jossa koirakko suorittaa mahdollisimman tarkasti ja hallitusti erilaisia liikkeitä. Näitä ovat muun muassa: luoksetulo, paikallaan makaaminen, seuraaminen, kauko-ohjaus ja noutaminen. Liikkeet vaihtelevat tasoluokan mukaan."

 

Peto - perustottelevaisuuskoulutus
"Perustottelevaisuuskurssilla opetellaan arjen keskeisimpiä ja tärkeimpiä taitoja, kuten katsekontaktia, sivulla kulkemista, ohituksia luoksetuloa, itsehillintää sekä odottamista."

Koirakerhon syysrieha 2023

24.9.2023 Merimaskun Koirakerhon avoimet ovet / syysrieha. Kuva: Jani OllikainenKoulutukset on tarkoitettu vain kerhon jäsenille ja kerhon omat koulutukset sisältyvät lähtökohtaisesti jäsenmaksuun.
Ulkopuolisien kouluttajien kursseista saatetaan periä maksu. Muistattehan maksaa jäsenmaksun 28.2. mennessä!


Yllä mainittujen koulutusten lisäksi suunnitteilla/selvittelyssä, uimareissu, Rally-Tokoa, omatoimitreenejä, täsmätreenejä..